Felicia Man (PSD), noul „general“ al Inspectoratului Școlar Olt

 
Felicia Man, șefa organizației de femei a PSD Olt, a fost învestită joi în funcția de inspector general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, înlocuindu-l astfel pe liberalul Nicolae Drăghici la conducerea instituției.


Printre oficialitățile prezente la eveniment s-au numărat prefectul județului Olt, Eugen Ionică, și subprefectul Virgil Delureanu.
Felicia Man, care a mai ocupat funcția de inspector general adjunct al aceluiași inspectorat vreme de câteva luni în 2009, a ținut în primul rând să mulțumească partidului că i-a acordat șansa să ocupe o asemenea funcție și a precizat că grijile ei prioritare sunt organizarea ireproșabilă a sesiunii de toamnă a examenului de bacalaureat și a examenului de titularizare pe posturile din învățământ.
Ocuparea funcției de inspector general de către Felicia Man era una așteptată, după ce informația a apărut pe surse în urmă cu peste două săptămâni.
Felicia Man urmează să aibă pe postul de adjunct un membru al Partidului Național Liberal, potrivit înțelegerilor PSD - PNL în cadrul USL.

Comentarii