Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă în penitenciar


Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă, vineri noaptea, în Penitenciarul Colibaşi, acolo unde este încarcerat pentru tâlhărie, scrie rtv.net. Se iau în calcul două ipoteze. Laurenţiu Anghel şi-a muşcat limba şi a încercat să se spânzure cu şireturile. Este o anchetă în desfăşurare. În prezent, el se află internat la spitalul închisorii.
Laurenţiu Anghel (23 de ani), unul dintre fiii lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a încercat, vineri noaptea, să-şi pună capăt zilelor, în celulă. Reprezentanţii penitenciarului spun că el şi-a muşcat limba şi a încercat să se spânzure cu şireturile, potrivit România TV. Fiul lui Mondial este în stare stabilă acum.
Laurenţiu Anghel este încarcerat în Penitenciarul Colibaşi pentru tâlhărie. El a fost arestat în august 2011, după ce a tâlhărit o femeie în Piteşti, alături de cumnatul său şi alţi doi tineri.
Tâlharii au încercat să fugă după ce au jefuit-o pe tânăra piteşteancă însă au fost prinşi la scurt timp. Pentru oprirea autoturismului Renault Megan înmatriculat în Franţa în care se aflau cei patru, poliţiştii argeşeni au blocat drumul în dreptul localităţii Albota. Suspecţii au fost culcaţi la pământ, imobilizaţi şi încătuşaţi.
Laurenţiu Anghel trebuie să stea după gratii următorii nouă ani. Tânărul în vârstă de 23 de ani a primit, iniţial, o pedeapsă de cinci ani pentru complicitate la tâlhărie, însă acestei condamnări s-a adăugat şi executarea pedepsei de patru ani pe care îi primise anterior cu suspendare.
Laurenţiu Anghel a mai fost cercetat de poliţie pentru loviri şi alte violenţe şi port de armă albă, după ce şi-a atacat şi bătut o mătuşă.

Cunoscutul interlop Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, a fost condamnat, în 22 februarie 2012, la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare de instanţa Tribunalului Olt, pentru infracţiunea de tentativă de omor calificat. Fiul său, Florin Anghel, zis Ambasador, a primit şi el o condamnare de şapte ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la tentativă de omor, iar soţia interlopului, Fănica Anghel, a fost condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă.
Condamnările celor trei au survenit după ce, în luna februarie 2011, Sandu Anghel şi-a înjunghiat un nepot într-un bar din orașul Drăgăneşti-Olt.

Citeşte şi
Porsche Leasing România a asmuțit executorii judecătorești pe patronul de la Algrup, Ion Mînzat
Apucături penale la Drumuri Naţionale Slatina 
Gabi Diaconu, ţepar de miliarde 
Primarul din Slătioara plăteşte sute de milioane de lei pentru doi pumni de balast   

Comentarii